Intake fotocursus "Sportfotografie, meer dan een telelens"

Arnhem - zondag 08-07-2018

 

Waarom een intake?

De basis van mijn fotocursussen is inmiddels redelijk vast, inhoud en beeld verandert uiteraard in de tijd naarmate ik nieuwe technieken toepas, dingen leer en nieuwe opdrachten heb gedaan. Ik heb naar mijn idee heel erg veel te vertellen, maar uiteindelijk draait iedere cursus om de deelnemers/leerlingen en niet om de docent, niet om mij.

Via dit formulier hoor ik graag welke onderwerpen jullie het belangrijkste vinden en/of wat je graag van mij zou willen leren. Dit kun je eventueel aanvullen met een linkje (bijvoorbeeld een speciaal album in Flickr) naar eigen beeld waar je wel, of juist niet tevreden over bent met een kleine onderbouwing. Met jouw toestemming behandelen we dit beeld ook tijdens de cursusdag en kan ik mijn blik en mening daarover geven.

Dit beeld kun je eventueel ook mailen (bijvoorbeeld via Wetransfer) naar: info@vincentriemersma.com

Heb je geen voorkeuren dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Ik zou je dan willen vragen het formulier wel in te vullen dan weet ik wanneer ik alle input heb ontvangen.

Aan het eind van het formulier kun je tevens je voorkeuren, allergiën en dieetwensen opgeven voor de drankjes, versnaperingen en lunch. Op die manier kan ik er voor zorgen dat er voor iedereen genoeg aanwezig is.


Naam *
Naam
1. Onderwerpen *
Selecteer de onderwerpen die jij het meest belangrijk vindt (meerdere opties mogelijk)
Zijn er onderwerpen die niet in de lijst stonden en jij belangrijk vindt of heb je andere opmerkingen/aanvullingen over jouw bovenstaande keuze, vul die dan hier in.
2. Portfolio/beeld bespreken
Als je eigen beeld hebt waar je wilt dat ik naar kijk en we eventueel tijdens de cursus kunnen behandelen geef dan hier de url naar het betreffende beeld en in het tekstvak eronder een korte toelichting. Probeer een set van maximaal 10 beelden te sturen. Bij 'ja' ga naar vraag 3. Bij 'nee' ga naar vraag 4.
Geef hier de url naar jouw beeld of stuur het via WeTransfer naar info@vincentriemersma.com
http://
Heb je specifiek beeld van mij gezien waarvan je wilt weten hoe ik dat heb gedaan, of waarvan je het verhaal achter de foto graag hoort? Geef dan hier (of bij meerdere beelden in het onderstaande tekstvak de link naar het betreffende beeld. In de het onderstaande tekstvak kun je een toelichting geven.
http://
Tijdens de cursusdag zorg ik voor koffie, thee, fris, etc, diverse versnaperingen en een lunch voor alle deelnemers. Heb je voorkeuren, dieetwensen of allergieën, geef die dan hier op zodat ik daarmee rekening kan houden.
6. Diner
Heb je interesse in een gezamenlijk diner om decursusdag af te sluiten?
Weet je leuke, gezellige of lekkere restaurantjes in Arnhem waar we als groep iets kunnen eten dan kun je die hier opgeven. De definitieve keuze maken we met de groep op de cursusdag zelf!